Årets marknadsförare 2007

VXO Smaland Airport

Till Årets Marknadsförare i Kronoberg 2007 utsågs VXO Smaland Airport. Priset delades ut på Aurumgalan på Växjö Konserthus inför en närmast fullsatt Christina Nilsson-sal. Priset mottogs av VD Lars Håkansson.

VXO Smaland Airport erbjuder flygdestinationer som ger näringsliv och privatpersoner tillgång till attraktiva resmål och regionens besökare ett professionellt mottagande vilket bidrar till ökad regional tillväxt och utveckling. Man söker aktivt partnerskap med flygoperatörer genom modern prissättning, för att stärka både sin egen och kundens affär.

Juryns motivering
Med en välgjord omvärldsanalys som grund har Årets Marknadsförare ifrågasatt gamla sanningar i en konservativ bransch. Strategiskt och konsekvent arbete har tagit dem på en häftig resa från krisstämpel till att bli en ledande aktör i den regionala utvecklingen. Årets vinnare har högtflygande planer och med hjälp av marknadsföring som är uppkäftig, banbrytande och modig kan de snart fälla ut landningsställen.

Prisutdelare
Priset delades ut av föreningens ordförande Göran Ivarsson samt den tidigare ordföranden och numera hedersmedlemmen Curt Persson.

Övriga nominerade
Förutom vinnaren VXO Smaland Airport var även Ung Företagsamhet i Kronoberg samt Ljungbybaserade Centrum för Informationslogistik (CIL) nominerade till Årets Marknadsförare 2007