För oss som gillar marknadsföring!

Vi är ca 250 medlemmar från näringslivet, offentlig sektor och Linnéuniversitet. Gemensamt har vi ett brinnande intresse för marknadsföring och kommunikation. Föreningen bygger på medlemmarnas engagemang och deltagande vid frukostträffar, seminarier och andra aktiviteter som föreningen anordnar. Våra aktiviteter ska ge kunskap och inspiration i våra medlemmars dagliga arbete. Självklart blir vi även en arena för att skapa nya kontakter!

Varje år utser vi Årets Marknadsförare i Kronoberg till ett företag som gjort extra bra ifrån sig under det gångna året. Detta firas vid föreningens största evenemang Häppening som går av stapeln i februari/mars varje år. Se tidigare vinnare här

Verksamheten startade 1980 och drivs än idag med hjälp av ideella krafter. Kronobergs Marknadsförening ingår i Sveriges Marknadsförbund som är en paraplyorganisation med 29 föreningar runt om i Sverige. 1988, 1998 och 2003 fick vi utmärkelsen Sveriges Bästa Marknadsförening av Sveriges Marknadsförbund.

Kontakta oss gärna på:

Kronobergs Marknadsförening